HIFEM®
Toning af kroppen

Om HIFEM®

Hos ladiesroom  kan du blive behandlet med den absolut nyeste teknologi indenfor opstramning og opbygning af muskler samt reducering af fedt

De områder på kroppen, som kan behandles med HIFEM, er baller, lår, mave, lægge og arme. Under én behandling, kan vi behandle flere områder på én gang, da maskinen er udstyret med 2 behandlerhåndtag.

HIFEM kan sammenlignes med elektroterapi som BCB og Bayline, men hvor disse arbejder med elektro-energi, arbejder HIFEM med magnetisme, hvilket resulterer i en større effekt og højere intensitet. Behandlingen består af fire processer; opvarmning, workout, udstrækning og afslapning. 

Six pack, flot talje, løftede baller

HIFEM som er klinisk dokumenteret, opbygger større, stærkere og mere tonede muskler end ved normal træning. Muskelfibrene aktiveres ned til en dybde på 7 cm hvilket gør, at musklerne løftes og fremtræder mere synlige på eksempelvis en six pack eller et balleløft. Faktisk svarer én behandling til ikke mindre end 20.000 push ups.

HIFEM kan styrke mave-muskulaturen til en mere defineret talje. Op til 19% reduktion af fedtet i det behandlede område og muskelmassen øges med op til 16%. Trænger din krop til et ”boost”? Her har du mulighed for, at gøre noget godt for din krop.

HIFEM® er for de fleste, men ikke for alle.

Behandlinger for løftede baller og en mere defineret mave, egner sig bedst til slanke og normalvægtige personer og dem som har lidt ekstra på sidebenene, som de gerne vil af med. 

Overvægtige med mange overflødige kilo vil ikke have gavn af HIFEM behandling.Vi anbefaler en fornuftig sund kost samt træning som er et godt supplement til behandlingsforløbet.

For at vi kan tilbyde dig HIFEM behandling, skal du kunne give samtykke til, at du ikke:

 • har indopereret metalgenstande i kroppen – uanset hvor og størrelse
 • er under 18 år
 • er gravid
 • har epilepsi
 • har hjerteproblemer
 • har pacemaker
 • har fået udført maveoperationer som har net
  eller dannet arvæv omkring navle og ved dybereliggende indgreb
  skal du have en lægeerklæring at det ikke skader
  ved elektromagnetisk behandling.
 • har en BMI der er højere 30 eller under 19,5. 

Behandlingen

Vi anbefaler, at du ikke spiser en time før behandlingsstart

Du skal gerne have tætsiddende træningstøj på under behandlingen, da behandlerhåndtagene ikke må sættes på bare hud.

Vi arbejder med magnetisme, og derfor skal du fjerne alle metalgenstande under behandlingen såsom (smykker, bælter, mobiler, briller). Selve HIFEM behandlingen varer mellem 30-60 minutter. Vi sætter behandlerhåndtagene på de områder, hvor du ønsker effekt. Vi starter ud med den laveste energimængde, som øges i styrke, i samarbejde med dig, indtil den rette muskelsammentrækning opnås. De fleste kan tolerere et højere og højere energiniveau, efterhånden som musklerne øges. Man vil ikke føle smerte under behandlingerne.

Efter endt behandlingsforløb

Træerne vokser ikke ind i himlen – det kræver regelmæssig træning og hensigtsmæssig levevis, at vedligeholde et flot resultat. Fakta er, at inaktive muskler vil stille og roligt mindskes over tid både i styrke og vækst, hvis der ikke dyrkes fysisk træning.

Det er vores erfaring, at du får vedligeholdende behandling mindst 1 x årligt, såfremt du er typen som styrketræner. Er du til gengæld den som afskyr at svede i træningscentret, så vil vi anbefale Hifem-behandlinger et par gange om måneden. HIFEM er FDA-godkendt. Der forefindes ingen rapporterede bivirkninger.

Hvor meget skal du behandles?

Antal behandlinger (med eller uden fedtfrysning) er meget individuelt. Det er en proces i din krop, som vi sætter i gang, så du skal regne med, at kunne se den endelige effekt 1-3 uger efter endt behandlingsforløb. Som udgangspunkt, kan vi sige det således , hvis du er i en god form med standardvægt, vil du kunne se en god effekt efter 4 behandlinger. Er du ikke i så god form, og der er behov for at bruge kræfter (og behandlingstid) på fedtforbrænding, så skal der forventeligt 10-12 behandlinger til, for at opnå et godt resultat. De oplyste antal behandlinger er gennemsnitligt, ingen kroppe er ens, så har nogle brug for enten færre eller flere behandlinger. Det optimale i forløbet er, at blive behandlet 1-2 gange om ugen

Priser

Der tages forbehold for prisændringer, trykfejl og tastefejl m.m.

Spørgsmål?

Du er velkommen til at ringe eller skrive til os

Produkter vi bruger